Posts

Showing posts from June, 2011

Jom jalan jalan [ma'moura]

Image
Salam.Moga semua sihattttttttt. :)

AMARAN : Entry panjang gila, kalau bosan boleh cari blog lain yang lebih berfaedah.sekian

Alhamdulillah.Alhamdulillah.
Bersyukur jangan kufur.

Entry kali ni malas nak emo emo.Heheh.Sound pelik.Actually rasa macam lack of benefit writing lately,maka saya rasa nak share tempat pelancongan honeymoon orang jiran sebelah[ ini tipu].Dekat je pun.Kalau naik tramco/tremco baru berapa je.Err berapa eh? Nama tempat ma'moura.Ni pun agak agak berapa minggu lepas dah la.Haha bunyi pun macam lama dah je kan.Kawasan agak terpencil sebab tak banyak tempat tinggal penduduk sebelum nak sampai kawasan ni.Cuma jalan ke ma'moura ni lurus tersangat lurus.Straight aja.


Macam biasa lah entrance fee sure la ada.[tram pun bayar la.25 piastres=ada kot dalam rm 0.10.malas nak bahagi].Jalan dari gate lebih kurang sempat makan nasi lemak berbungkus-bungkus sekali dengan karipap.[Ahh.Sedapnya]..Tapi yang best disebabkan tempat ni dah jadi tempat pelancong luar nak berjemur…