Posts

Showing posts from December, 2011

Sindiran di facebook. Siapa betul siapa salah?

Salam, moga sihat.Even sejuk dan hujan takmau kalah jugak start dari pagi till now.:) Alhamdulillah.


Hujan , stabilizer alam.Kuantiti air yang perlu menyembah bumi dan tersejat.
Semua Allah dah atur, Allah dah rancang.Maka bersyukur walau suhu sedikit rendah atau boleh dipanggil
"cold pain" so-called.Kalau yang kebal relax aja .Hee.






Alam facebook memang tempat paling best kalau nak sindir-menyindir bukan?


Tak? La, tak penah try ke?




Heee.


Sejurus selepas gambar "hot" keluar kat newsfeed masing-masing.Maka semua mula memberikan komen.Pastilah negatif sama banyak dengan positif.



Pendapat peribadi:


Ada orang rasa tak senang dengan kawan yang kurang sempurna dalam menutup auratnya.Senang kita ambil cerita tidak berhijab.Dulu saya pun rasa macam ada yang tak kena dan akan pandang slack [buat style mata weird].Tambah-tambah memang dulu sekolah dalam suasana orang yang "baik" saja.Dan orang cakap ala-ala culture shock gitu.


Sekarang,masih cuba untuk berasa se tidak weird…

19th December turn 19yrs old

Image
Widad said: "Sweetnya hg"
Its not sweet, but an alternative and creative way to makes it as ......








birthday present. Hahaha. :)



Opps.kita tak alzheimer kan? :)

Image
Shukran pada sahabat yang sharing.




p/s: Eh,semakin menjadi-jadi malas gua nak tulis entry panjang-panjang kan:)




Dapat syurga seluas segala langit & bumi

Image
\


So, sesiapa yang rasa suka nak marah.
Boleh hari-hari baca ayat ni.
Nice:')