budak budak.haish



macam mana la budak budak kecik boleh couple?
gelimat.
lepas tu rasa macam nak gelak golek golek.



dunia.dunia.



singgahan sementara.
rasanya bila dah dewasa sure dia rasa malu malu tahap dewa.
keh keh keh.


cinta itu memang buta



Cintailah yang Maha Pengasih lagi Penyayang.
Selayaknya.



p/s:kenapa rajin sangat aku tulis kat sini? sure ada yang tak puas hati nak cakap "adik,adik tahu tak twitter ?".saja,ak nak preserve twitter ak tu.nak tulis bnda yg brmnfaat sahaja.harap maklum.:D

Comments

Popular posts from this blog

Hebatnya Doa (Ramadan reminder)

Haramain Part 2 - Mecca

Haramain Part 1 -Madinah