Macam-macam Part 2



Sebelum ni orang cakap susah kalau jadi stalker,
secara tak langsung dah letak mind set kat "mangsa" yang di stalk tu.




Aku tak rasa apa apa pun.Aku lebih suka istilah stalk tu diganti dengan curious nak tahu.
Haha.Macam apa je en.Kadang-kadang bukannya suka sangat nak stalking bagai ni.Buat penat je.
Tapi mostly lepas ada orang nak tahu something tapi dia tak tahu,tu aku rajin nak tolong bagi dia tahu apa yang dia tak tahu tu.Hah,faham?




Lebih kurang macam tu la.
Nak cakap aku expert cari info pasal manusia tak jugak,sebab banyak je part2 yang secara tidak sengaja atau accidentally aku dah dapat jawapan tanpa perlu cari..Time aku nak cari ,time tu la jawapan datang bergolek.Kadang-kadang aku rasa lawak sebab apasal time orang lain nak tau, tak pulak dia nak golek golek kan.




Tapi...




Sekarang aku dah rasa ,once u know bout someone.
ur impression and thought last.




Dan apa aku rasa sekarang ialah macam nak berenang dalam laut iceberg tu haaa








I h-a-t-e this feeling.






p/s: anda tak rasa nak jaga .dan aku rasa anda sama macam yang lain.sekian.panjang umur /ada rezeki jumpa lagi.thank you.
[tiada kaitan dengan sesiapa,terasa? ambikla.haha]

Comments

Popular posts from this blog

Hebatnya Doa (Ramadan reminder)

Nafas

Haramain Part 1 -Madinah