Love story




Cashier :  RM 76 dik

Me :  Hulurkan RM 50..

Cashier : RM 76 dik.. *senyum

Me : Oh..oh..ok.. (dalam hati ingatkan RM36 tadi..)


Bagi duit cukup-cukup so tiada baki,yang ada hanya sehelai resit sebagai hadiah.
Mahal jugak RM76.Aku beli berapa barang je.Haha...

"Ni kalau kat sana suka hati beli banyak banyak barang nak bayar baru 100 je.Rugi..Rugi" monolog dalaman.

100LE = RM50

Melangkah keluar, terus nampak kedai buku.
Melajukan langkah.Biasa.Excited.


Di pintu masuk kedai, terus aku menerjah ruangan yang betul-betul berhadapan dengan main entrance.Sebab dah tahu situ memang spot tokey letak buku-buku hot di pasaran..

Belek-belek buku.Okay tak menarik sangat..Terus ke bahagian stationary.
Jalan-jalan lepastu...

A : Eh ?

Me : Eh ? (macam kenal tapi biasa la buat-buat la terkejut sikit.berlakon pun tak reti ke? haha)






To be continue..




p/s:kerja sekularisme tak buat lagi.hahaha
p/s: risau gak senanye kalau story ni tak sempat ber continue dah lepasni.LOL..busy.busy

Comments

Novelgurl said…
eh? haha..cepatla smbung.

Popular posts from this blog

Hebatnya Doa (Ramadan reminder)

Haramain Part 2 - Mecca

Haramain Part 1 -Madinah